Programma

Aanmelden:

Vanaf af 11:30 staan wij klaar om de deelnemers te ontvangen. De aanmelding van de teams die meedoen aan het wedstrijdelement kan tot uiterlijk 12:15.

Teams die later arriveren worden uitgesloten van deelname.

Alle deelnemende teams die zich vooraf hebben aangemeld gaan gezamenlijk op de foto. Deze is nodig om de jury een goed beeld te geven van de inspanningen die zijn geleverd om zo speciaal/ludiek mogelijk voor de dag te komen.

Na het fotomoment kunt u nog even genieten van DJ Brambo (is nog onder voorbehoud), voordat u zich gaat omkleden.

Het inschrijven voor teams deelname kan alleen via de website. Individuele deelnemers kunnen dat ook, maar kunnen zich op de dag zelf ook nog inschrijven op het terras van Standpaviljoen ’t Zilt.

Duiken:

De Harlinger Nieuwjaarsduik start om 13.00 uur. Het startschot zal dit jaar worden gegeven door een lokale prominent.

De deelnemers nemen een gezamenlijke duik bij het luiden van het startschot: 13.00 uur Hierna droogt men zich snel af en trekt men droge/warme kleding aan. Volgens de traditie zal er daarna voor iedere deelnemer warme chocolademelk en snert klaarstaan.

Prijsuitreiking:

In de tussentijd heeft de deskundige jury zich gebogen over de uitslag van wedstrijd. Wij verwachten dat de bekendmaking en uitreiking van de prijzen rond 13:45 zal plaatsvinden.

Wij zorgen voor een onafhankelijke en deskundige jury die alle deelnemende teams zal beoordelen en bepaald wie het meest origineel voor de dag is gekomen. Dit is het belangrijkste beoordelingscriteria. Daarnaast zullen zij ook kijken naar het goede doel waarvoor jullie willen duiken, hoe concreet jullie hebben omschreven wat jullie goede doel is en hoe jullie het geld willen besteden.