Programma

Aanmelden:

Vanaf af 11:30 staan wij klaar om de deelnemers te ontvangen. De aanmelding van de teams die mee doen aan het wedstrijdelement kan tot uiterlijk 12:15.

Teams die later arriveren worden uitgesloten van deelname.

Alle deelnemende teams die zich vooraf hebben aangemeld gaan gezamenlijk op de foto. Deze is nodig om de jury een goed beeld te geven van de inspanningen die zijn geleverd om zo speciaal/ludiek mogelijk voor de dag te komen.

Na het fotomoment kunt u nog even genieten van DJ @@, voordat u zich gaat omkleden.

Het inschrijven voor teams deelname kan alleen via de website. Individuele deelnemers kunnen dat ook, maar kunnen zich ook op de dag zelf nog inschrijven op het terras van Standpaviljoen ‘t Zilt.

 

Duiken:

De Harlinger Nieuwjaarsduik start om 13.00 uur. Het startschot zal dit jaar worden gegeven door @@@@.

De deelnemers nemen een gezamenlijke duik bij het luiden van het startschot: 14.00 uur door burgemeester Ina Sjerps (optioneel). Hierna droogt men zich snel af en trekt men droge/warme kleding aan en kunnen ze genieten van een lekkere kom snert en een warm drankje.


Prijsuitreiking:
Na de duik kunt u zich omkleden. Volgens de traditie zal er daarna voor iedere deelnemer warme chocolademelk en snert klaarstaan.

In de tussentijd heeft de deskundige jury zich gebogen over de uitslag van wedstrijd. Wij verwachten dat de bekendmaking en uitreiking van de prijzen rond 13:45 zal plaatsvinden.